• Svježe
HONEYSEW 5 u 1 Klizi Mjerač Površine Šivanje Vladar Alat za Šivanje,Smišljajući, Obilježavanje Dugme Rupe,Porub Mjerač, Krug Kompas, T Mjerač (2pcs Klizi Guage samo)

HONEYSEW 5 u 1 Klizi Mjerač Površine Šivanje Vladar Alat za Šivanje,Smišljajući, Obilježavanje Dugme Rupe,Porub

Ocjene kupaca:
KM 6.74

Od robe
U skladištu

2pack 5 u 1 Klizi Mjerač Površine Šivanje Vladar Alat za Šivanje,Smišljajući, Obilježavanje Dugme Rupe, Jamu Džeparac Mjerač,Porub Mjerač, Krug Kompas, T Mjerač.To slajdove ali brave glatko, jednostavno koristiti i pročitao brojeve.napravi šivanje-život malo lakše.Igla je oko 7" dugo, i svjetlo težinu.Prilagodljiva od 0 do 5 cm u 1/8 cm koracima.Širom korisno Za šivanje, quilting, pletenje, vez, i vez,US brod i patchworking.Koristi za mjerenje i proveravam.Dva Ivice Površine Sistem - Čini da je to lako i brzo da dodam jamu naknade da uzorci ili mark linija na tkaninu.Dobro za "uradi sam" brod i patchworking.Koristi 5 u 1 Klizi Mjerač Površine Šivanje Alat za obilježavanje dugme rupe; jamu džeparac mjerač; porub mjerač; krug kompas, T mjerač Krug Kompas - Drži krug u jednom kraju i stavite vašu olovku na rupu od slideru, i mjeri udaljenost je radijus od krug.naš alat je mnogo stabilniji.Ovo mjerač također ima mnogo veći sekcije ... na liniji od tkanine, što, također doprinosi preciznost.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.