• Svježe
Mini WiFi Špijun Kameru 1080P, Bežični Skrivene Špijun Cam Audio i Video Snimku Uživo, Kući Sigurnosti Dadilja Kameru/Auto noćno/ Prijedlog Aktivirao Alarm(2021 Nadograditi APLIKACIJU) (Crna)

Mini WiFi Špijun Kameru 1080P, Bežični Skrivene Špijun Cam Audio i Video Snimku Uživo, Kući Sigurnosti Dadilja

Ocjene kupaca:
KM 23.99

Od robe
U skladištu

【Ultra mini špijun kameru wifi】Mali Wifi špijun kameru Promjeru : Promjer je 1.57 centimetar i Visina je iznosio 0,61 cm, Težina je 0,05 kg, to je najmanja wifi kameru na tržištu i dolazi sa Snimak i narukvicu. 【Besplatno INSTRUKCIJE VIDEO i 365 dana Garancija 】da bi se osiguralo da svaki mušterija koriste sve funkcije kameru pravilno napravili Smo uputstva videa na Youtube, molim te prati uputstva video i KORISNIČKO Uputstvo, bilo pitanje, molim vas da nas pitaju za pomoć prvo ćemo odgovor na tvoju poruku u roku od 12 sati. 【Odlično Funkcionišu】①Remotely Gledanje nigdje ②HD 1080 P ③140°široki ugao ④Support da 128 GB SD kartice (nije uključena) ⑤1.5 sati ugrađeni baterija ⑥Automatic noć viziju. 【3 Povezati načina】①Remote Praćenje od APLIKACIJU (Treba 2.4 G WIFI) Povezati kameru tvojoj kući wifi od APLIKACIJU, možeš da gledaš i rekord pravi put video nigde; ②24 Sati petlja snimanje na SD Karticama; ③Camera Žarišta Povezati, molimo vas da obratite pažnju udaljenosti od telefona i kamera, i u roku od 5). 【Nadograđena je Inteligentan Prijedlog Otkrivanje Alarm & Auto noćno】Kada izlazim, možeš dobiti upozorenje poruke u tvoj telefon kada prijedlog je otkrio i spasiti video na aplikaciju i sd kartice.Uređaj karakteristike 6 IR svjetla (bez lum), noćni vizir funkcije će se okrenuti na automatski kad okolinu se dim. 24 Sata Petlja Snimku : ubacite mikro SD kartice, kamera će se okrenuti na 24 sata petlja snimak mode, i snimak će biti spašen u tvom SD kartice.Prijedlog otkrivanje snimak modu : kameru samo rekorde kada to otkriva pomera stvari.(Spasiti baterijski pogon).Telefon snimak modu : Klik video ikona, kamera će se okrenuti na telefon snimak, i snimak će spasiti u tvoj telefon. (Ako bez SD kartice, možete koristiti telefon snimak).Koristi sa Wifi : možeš da koristiš bilo mreža da živim-tok snimke iz bilo gdje u svijetu kad te povezati ovo špijun kameru tvojoj kući Wi-Fi mreže.Bez Wifi : .Ako bez wifi, kamera također mogu rekord snimak i sačuvaj to na SD kartice.Ovaj mini kamera može napraviti žarišta, ti, također, može ovo iskoristiti kameru žarišta da pazi na pravi put video. 24 Sata Petlja Snimku : ubacite mikro SD kartice, kamera će se okrenuti na 24 sata petlja snimak mode, i snimak će biti spašen u tvom SD kartice.Prijedlog otkrivanje snimak modu : kameru samo rekorde kada to otkriva pomera stvari.(Spasiti baterijski pogon) Telefon snimak modu : Klik video ikona, kamera će se okrenuti na telefon snimak, i snimak će spasiti u tvoj telefon. (Ako bez SD kartice, možete koristiti telefon snimak).

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.