• Svježe
Zamenu za GMG Kuglica Resetke Visoke Temperature Meso Temperatura Sonda Senzor, Skladu sa Zelenim Mountain Grill, Jim Bowie, Daniel Boone Izbor Davy Crockett Resetke

Zamenu za GMG Kuglica Resetke Visoke Temperature Meso Temperatura Sonda Senzor, Skladu sa Zelenim Mountain

Ocjene kupaca:
KM 10.48

Od robe
U skladištu

> [KOMPATIBILNI] : Visoke Temperature Meso Temperatura Sonda, Zamjenu za GMGP-1035/GMGP40, Skladu sa Zelenim Mountain Grill odgovara za Zelenu Planinu Resetke, Jim Bowie, Daniel Boone Izbor Za praćenje meso temperaturu ili spoljna temperatura (pusac/roštilj), Ovo sonda radi jako dobro na pušača koji kontroliše elektronski.Temperatura Senzor Sonda čita unutrašnje temperatura u tvoj ROŠTILJ i šalje signal da je kontrolor za održavanje u skladu roštilj temperature. >[Garantujem i Službe] : Meso Temperatura Istraga završila sa godinu dana Garanciju.Spasiti mnogo novca od dilera cijene.Ako Sondu jednom nije uspjelo , jednostavno nas kontaktirati za zamenu ili povrat novca.Visoka Temperatura Meso Temperatura Sondu.Zamenu za GMGP-1035/GMGP40. Skladu sa Zelenim Mountain Grill.Odgovara za Zelenu Planinu Resetke, Jim Bowie, Daniel Boone Izbor & Davy Crockett Resetke.Dobar izbor za direktno zamjenu originalne dijelove.Odlično radi i da je u stanju da se naša hrana pušili za festival.Ovaj proizvod je visoka temperatura meso sonda senzor, pažljivo odabrane i pruža Dreld, s ciljem da ti donesem bolje iskustvo.Visoka Temperatura Meso Temperatura Sondu.Zamenu za GMGP-1035/GMGP40.Skladu sa Zelenim Planinu Grill Fits za Zelenu Planinu Resetke, Jim Bowie, Daniel Boone Izbor & Davy Crockett Resetke.Dobar izbor za direktno zamjenu originalne dijelove.Odlično radi i da je u stanju da se naša hrana pušili za festival.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.