• Svježe
Djeca Teniski Reket Početnike Rekreacijski Teniski Reket Šok-Dokaz i Baciti-Dokaz Karbonskih Vlakana Teniski Reket sa Pokriti Torbu Početnike Prije Napet Glavu Svjetlo Ravnotežu 19-23 Reket

Djeca Teniski Reket Početnike Rekreacijski Teniski Reket Šok-Dokaz i Baciti-Dokaz Karbonskih Vlakana Teniski

Ocjene kupaca:
KM 24.89

Od robe
U skladištu

Lagan izgradnju pravi buku fleksibilniji.Grio Veličine : 120mm.Vrhunska kvaliteta deca teniski reket za decu,inspiriše da ti djeca imaju jak interes i povjerenje sa igra tenis.Reket Područje : 94 kvadratni centimetar. 21in Tenis Racquets. Napravio sa aluminijske o-zrake izgradnji, djeca teniski reket prošle dok su prerasti ih. [POMAŽE U RAZVOJU TENIS VJEŠTINE]Koristeći prave buku pomaže u razvoju udar mehanici i tehnika,teniski reket za djecu je veliko, slatko mesto.Glavu Teško ravnotežu za povećanje stabilnost i zamah u upaljač slike.Teniski Reket Težinu : 240+/-5 soma.Teniski Reket Težinu : 240+/-5 soma.Niz Napetost : 35-42lbs.Početnici reketi su u veličinama 19-23 cm za djecu godinama 5-12.Prevelike glavu daje više oproštaj i moć.SJAJNO ZA POČETNIKE : Nam teniski reket su idealne za niz mladi igrači. 19in Tenis Racquets.Odaberite Veličine da vidiš da vratiš za predmet.Sud dimenzije : 36x 18.Sud dimenzije : 36x 18.to je odličan poklon za djecu koja bi energičan svaki dan.Proizvod Tip : Teniski Reket.Početnici reketi su u veličinama 19-23 cm za djecu godinama 5-12.Tenis sport može da razvije djece dobar fizički koordinaciju vještina,na primjer,fleksibilan akciju,brzo agilnost,nezavisan mislilac i strpljenje. [TRAJNIH ALUMINIJUMA]Napravio sa aluminijske o-zrake izgradnji, djeca' teniski reket prošle dok su prerasti ih.Sud dimenzije : 36x 18. Tenis sport može da razvije djece dobar fizički koordinaciju vještinu. [VEĆE ŠANSE da TENISKU LOPTICU KONTAKT]Koristeći prave buku takođe pomaže u udarati loptu češće je u toku jedne utakmice ili praksa,Koristi Pravokutni Sekcija tehnologija,ozbiljnost i stabilnost tenis palicom povećana je značajno,vrhunska kvaliteta deca teniski reket za decu,inspiriše da ti djeca imaju jak interes i povjerenje sa igra tenis. [BEGINNERSTENNIS REKETE STARTER KIT]Nam teniski reket su idealne za niz mladi igrači.Djeca mogu zaključati loptu lako sa upornost povjerenje.Niz Napetost : 35-42lbs.Reket Područje : 94 kvadratni centimetar.Napravio sa trajnih Nano Titanijumski tehnologiju, lagan teniski reket su pravljenje da traju.Grio Veličine : 90mm.to je veliki poklon za djecu koja bi energičan svaki dan.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.