• Svježe
Danbije DDW621WDB Pultu Mašinu sa 6 Mjesto Postavke, 6 Oprati Ciklusa i Srebro Korpu, Energiju Zvijezda je Ocenila sa Niskim Potrošnje Vode i Tiha Operacija

Danbije DDW621WDB Pultu Mašinu sa 6 Mjesto Postavke, 6 Oprati Ciklusa i Srebro Korpu, Energiju Zvijezda

Ocjene kupaca:
KM 59.02

Od robe
U skladištu

Compact prostor spašavanje pultu suđa.Lako Postavio : brzo povezuju detalj je u skladu sa najviše kuhinji slavine.Snagom 680 Watts i Amperaži Za 5,7 Pojačala.Energija Saver : Energetski Zvijezda u skladu i nizak potrošnje vode do 3.1 litara vode (11.7 Sam) po oprati pomoći da te spasim novac.Prostrano je ministar Unutrašnjih : 6 mjesto kapaciteta sa srebrninu korpu i trajna od nerđajućeg čelika unutrašnjih poslova.Tiha Operacija : Održi ambijent u kuhinji sa ovim tiho mašinu koja radi u 52db, manje od normalan razgovor.Šest Zgodno Oprati Ciklusa : Izabrati iz Intenzivne, Normalno, Ekonomija, Brzo, Stakla i da se okupam.Odlaganja početi karakteristika : Raspored tvoj veš sa odlaganja početi opcija za 2,4,6 ili 8 sati.Svemir Spašavanje : Odgovara pod većina ormarića.Efikasan : Nova i poboljšana sprej za ruku i filter bude jela čistiji. 6 Mjesto Podešavanja i srebro korpu uključena.Odlaganja početi opcije ti omogućava da program tvoj krug oko rasporeda.Ovo suđa odgovara na većina obloženi, savršen za tebe, apartmani, mali kuhinje.Prenosiv i mogu se držati kada nije u upotrebi.Pranje je nikada nije bilo lakše kao što je sa ovim stila kontra-top suđa.Ove jedinice koristi samo 3. 1 galona (11. 7 litara) vode za normalan ciklus.To dolazi sa šest različitih postavke koji mogu lako biti programiran i pratiti preko elektronski je DOVELO prikaži.Pranje ciklusa domet od natopi, stakla, brzo, ekonomija, normalno, i intenzivnu.Mašina je osmišljen za proste i brzo instalaciju kao da je to lako može biti zakačen na bilo slavinu u kuhinji.Drži aparat čist je povjetarac zbog svoje trajnih od nerđajućeg čelika unutrašnjih poslova.Tamo je auto deterdžent i isperi agent automat za vaše udobnosti i ovo jelo za pranje jedinica je dizajniran da stanem samo za bilo kakvu vrstu kuhinjski element. 6 Mjesto Podešavanja i srebro korpu included Delay početi opcije ti omogućava da program tvoj krug oko schedule This suđa odgovara na većina obloženi, savršen za tebe, apartmani, mali kitchens Portable i mogu se držati kada nije u upotrebi.S brzo povezuju film, u skladu sa najviše kuhinji slavine.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.