• Svježe
SPT SD-2213S ENERGIJE ZVIJEZDA Compact Pultu Suđa - Prenosni Mašinu sa Nerđajućeg Čelika Unutrašnjih poslova i 6 Mjesto Postavke Rack Srebrninu Korpu za Stan Ured I Kući Kuhinji, Silver

SPT SD-2213S ENERGIJE ZVIJEZDA Compact Pultu Suđa - Prenosni Mašinu sa Nerđajućeg Čelika Unutrašnjih poslova

Ocjene kupaca:
KM 270.45

Od robe
U skladištu

Velikodušan kapacitet : Nalaze u 6 standard mjesto podešavanja i dishware da 10.25 cm u promjeru. 6 oprati ciklusa : Teško, Normalno, svjetlo, Miniparty, Isperi i Brzina.Sa visine od samo 17.24", ova jedinica će stati između većina pultu i drvetom.Univerzalni slavinu adapter i Brzo Povezuju za brzo i lako veza sa najviše kuhinji slavine.1993, Sunpentown International (SPT) osnovan na idealne za distribuciju pa vjerovati aparat marke ponudu inovacija, vrijednosti i kvalitet.Savršena za stanove, uredu kuhinja ili bilo male velicine kuhinje, nudi pune veličine energiju u mali dizajn.Sa visine od samo 17.24", ova jedinica će stati između većina pultu i drvetom.Prostran šupljinu mnogo do šest standard mesta za stolom.Brzo povezuju da li kuhinji slavinu eliminiše potrebu za direktan cijevi ili stalno instalaciju.Naš slavinu adapter odgovara standard veličine Aerator mjesta za i muške i ženske veze.Velicina : Muškarac 15/16", Djevojka 55/64".Dokle god tvoja slavinu ima skinuti Aerator, trebalo bi mogao da poveže slavinu adapter.Napomena : standard slavinu glavu sa strane/odvojena sprica : dok vezan za slavine, malo povezano će vam prskalice iskustvo vode curenja zbog liniju pritisak.Ovo je iz dizajna ove slavine preusmjeriti pritisak vode iz glavne slavinu glavu na stranu sprica.Ako imaš strani sprica, tebe će vjerojatno treba da napravimo vode liniju to je odvojena od sprica. 6 oprati ciklusa (SD-2213) : Teško, normalno, svjetlo, miniparty, isperi i brzina. 7 oprati ciklusa (SD-2224 D) : Teško, normalno, svjetlo, mini zabavu, isperi, brzinu i da se okupam.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.