• Svježe
Mepra 1096CB22030D Casablanci Oro Nero Tortu Pribor Set [30 Komad Set] Sjajne Crni Završiti Pranje Sigurno Pribor za jelo

Mepra 1096CB22030D Casablanci Oro Nero Tortu Pribor Set [30 Komad Set] Sjajne Crni Završiti Pranje Sigurno

Ocjene kupaca:
KM 46.28

Od robe
U skladištu

SUĐA SIGURNO PRIBOR : Mepra pribor za jelo je dizajniran da bude trajna i potpuno suđa sigurnom.Ovo pribor za jelo je otporan na rust, koroziju, blijedi, tarnishing, i skinuo da osigura dugo traje pribor set.TALIJANSKI DIZAJN : Mepra je poznat po inovacija u dizajn, zahvaljujući unosno suradnji sa važno italijanski dizajnera kao Angelo Mangiarotti.Možeš se sada lako donijeti komad Napravio u Italiji povijest do tvog stola.OBJEKT FUNKCIONALAN LEPOTA : Ovo pribor kolekciju bio isključivo dizajnirao Britanski arhitekta Louise Jenkins za Mepra.U Casablanci pribor za jelo kolekciju je inspirisala od srebrninu to je stvorena tokom Viktorijanske i Edwardiansko ere.Nas pribor domet pretvara svaki dan pribor za jelo u objekt funkcionalne lepotu.SREDNJOJ OTPOR PRIBOR za jelo : dnevna pribor za jelo spremno je napravio koristi od nerđajućeg čelika 18/10. Ovaj čelik sadrži više od 5 posto legirajućih elemenata i vrlo jak.Materijal otporan na tragovima oksidacije i rust.Pribor za jelo dostupan je u sjajne od nerđajućeg čelika, oprala nerđajućeg čelika, zlato, operi zlato, crno zlato i bronzanog završiti. 30 KOMAD PRIBOR za jelo SPREMNO UKLJUČUJE : Mepra 30-komad torte pribor set uključuje 6x Evropska veličine sto kašiku, 6x sto vilicu, 6x sto nož čvrst podnijeti, 6x Evropska kafu žlicu, i 6x espresso kašiku.Potpuni pribor set služi stolove od 6. Ovo 30-komad set uključuje 6x Evropska veličine sto kašiku, 6x sto vilicu, 6x sto nož čvrst podnijeti, 6x Evropska kafu žlicu, i 6x espresso kašiku.Potpuni tortu pribor set služi stolove od 6. Ovo pribor kolekciju bio isključivo dizajnirao Britanski arhitekta Louise Jenkins za Mepra.U Casablanci pribor za jelo kolekciju je inspirisala od srebrninu to je stvorena tokom Viktorijanske i Edwardiansko ere.Nas pribor domet pretvara svaki dan pribor za jelo u objekt funkcionalne lepotu.Mepra pribor za jelo je dizajniran da bude trajna i potpuno suđa sigurnom.Ovo pribor za jelo je otporan na rust, koroziju, blijedi, tarnishing, i skinuo da osigura dugo traje pribor set.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.