• Svježe
Sandvik Coromant T-Max U Cermet Pretvara Ubacite, CCGT, 80 Stupnjeva Dijamant, UM Chipbreaker, CT5015 Razredu, Uncoated, CCGT 3(2.5)03-UM, 3/8 e, 0.004 Uglu Radijusu (Pakovanje od 10)

Sandvik Coromant T-Max U Cermet Pretvara Ubacite, CCGT, 80 Stupnjeva Dijamant, UM Chipbreaker, CT5015 Razredu,

Ocjene kupaca:
KM 139.84

Od robe
U skladištu

Coro Turn 107 zajebi akcijom sistem koristi pozitivan ugurati sa 7º odobrenje ugao. 80 Stupnjeva dijamant pretvara ubacite, ubacite veličina je 3(2.5)03, ne.od ivice 2. Srednja Chipbreaker, Čelika Prijavu.Ovo jedan strani ubacite uglavnom koristi u malim alat za unutarnji i vanjski mehanizaciju.I umeće su je učvršćen sa zajebi kroz centar rupu.U Coro Turn 107 je prvi izbor sistem za unutrašnje longitudinale pretvara malih prečnici, i da je takođe korišten za vanjski svjetlo napad da se završava za manje komponente.Srednja chipbreaker ubacite tip.Jedan uncoated cermet sa odličan otpor izgrađene-ivice i plastične deformacija.Novu formulu sa poboljšana izdržljivost.Zbog prolaska niskih alloyed i alloyed namijenjen kada srednjoj površinu kvalitet i/ili nizak rezanje snage su potrebne.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.