• Svježe
U Sims 4 - Standardna Izdanje

U Sims 4 - Standardna Izdanje

Ocjene kupaca:
KM 38.99

Od robe
U skladištu

Stvoriti Sims sa velike ličnosti - Stvoriti i kontrolu novu generaciju Sims!Sa ogromnim ličnosti, pa čak i veće ambicije, vaše pametniji Sims više odgovara, imamo sposobnosti da multi-zadatak, i hajde da život sa novim emocije i živahna animacije.Oni daju ti sa beskrajnim mogućnosti da stvori priče koje su bogati, zabavan, i često .. prilično smiješno.Uživaj moćan kreativni alata - U Stvoriti Sim alat i Izgraditi Mode bio je ponovo biti moćnije, imaš intuiciju, i zabavnije nego ikad.Imas kontrolu da stvori Sims sa osetljive preciznost.Bez napora izgraditi dom iz snova sa sobu na osnovu Izgraditi Mode.Frizura Izgleda i Sobe inspiriše sa provodadzija odijela, i nacrti za dodati tvoje Sims i kuće u Sims 4. Podijeliti tvoja kreacija - sve-novoj Galeriji ti omogućava da pogledu, dio, i preuzmite novi zadovoljna bez ikada ostaviti tvoju igru.Inspirisana i uživaj u bogat sadržaja stvorili Sims zajednice, i dodam novog iskustva da je tvoja igra.Nikad nećeš ponestalo zabavnih.NAPOMENA : Ovo je PC verziju.PC će zahtijevati DVD-ROM instalirati ovu igru.Platformu Za Pogled : PC | Izdanje : Standard Izdanje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

PS3 320GB Neistraženim 3 Snop

KM 65.70

Play Station 3 Neistraženim 3 : Drake je Obmana Paket sa 320 GB hard disk u dućan sve svoje utakmice, muziku, video, i slike.Pazi na visokom definiciji filmove sa ugrađenim Bluray igrač

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.