• Svježe
Zonu Tech 50W 6Ohm DOVEO Teret Otpornika - 8-Komade Prvoklasni Kvalitet DOVEO Teret Otpornika za DOVEO žmigavac Svetla ili je DOVEO Tablice Svetla ili DRL (Popraviti Hiper Flash, Upozorenje Cancellor)

Zonu Tech 50W 6Ohm DOVEO Teret Otpornika - 8-Komade Prvoklasni Kvalitet DOVEO Teret Otpornika za DOVEO žmigavac

Ocjene kupaca:
KM 11.66

Od robe
U skladištu

Sadržaj SMANJUJE struja TEČE - Zoni Tech je DOVELO teret otpornika djeluje da smanji trenutni tok, i, u isto vrijeme, ponašaš se da niža napon nivoa u kola.U ovom slučaju, one su koristili da simulira teret od redovne nit sijalicu (2 Pojačalo teret). Sadržaj POPRAVLJA SVJETLO GREŠKE - Zoni Tech je DOVELO teret otpornika popravlja tvoj DOVEO svjetla, tako da mogu da radi kako treba.Da će ovo da reši DOVELO u srodstvu žmigavac svetla ili tablice svjetlo problemima kao što je hiper treperi, ne treperi ili izgorjela sijalicu indikacije. Sadržaj PRVOKLASNI KVALITET - Zoni Tech je DOVELO teret otpornika su napravljeni od prvoklasni kvalitet materijala, da bi osigurali maksimalnu snagu i izdržljivost dugo traje korištenja. Sadržaj LAKO INSTALACIJU - Zoni Tech je DOVELO teret otpornika držače lako.Jednostavno povezati jednu žicu na odašiljač u zemlju, a drugi da je pozitivan žicu.T-Slavine su uključeni u paketu da ublaži iz instalaciju proces. Sadržaj UNIVERZALNI - Zoni Tech je DOVELO teret otpornika radi na bilo vozilo i mogu biti povezani preko žmigavac žarulje ili Tablice Svjetla da simulira teret od redovne nit sijalicu.Jedan je DOVELO odašiljač je obavezno za svako žmigavac sijalica ili jedno tablice sijalicu.Zonu Tech 50 W 6 Ohm DOVEO Teret Otpornika će Popraviti DOVEO svjetla vezane problem.Da će ovo da Reši DOVELO u srodstvu žmigavac svetla ili tablice svjetlo problemima kao što je hiper treperi, ne treperi ili izgorjela sijalicu indikacije.Zonu Tech je DOVELO Teret Otpornika ponašaj se Smanjiti Trenutni Tok, i, u isto vrijeme, ponašaš se da Niža Napon Nivoa u kola.U ovom slučaju, one su koristili da simulira teret od redovne nit sijalicu (2 Pojačalo teret).Zonu Tech je DOVELO teret otpornika su napravljeni od Prvoklasni Kvalitet materijala, da bi osigurali maksimalnu Snagu i Izdržljivost dugo traje korištenja.Instalaciju neće trebati mnogo od tvog vremena.Jednostavno povezati jednu žicu na odašiljač u zemlju, a drugi da je pozitivan žicu.T-Slavine su uključeni u paketu da ublaži iz instalaciju proces.Čopora sadrži 8 Komada 50 watt 6 Ohm Teret Otpornika i 16 T-za Slavine mjerač 22-18 žice.To mogu Raditi na bilo vozilo i mogu biti povezani preko žmigavac žarulje ili Tablice Svjetla da simulira teret od redovne nit sijalicu.Jedan je DOVELO odašiljač je obavezno za svako žmigavac sijalica ili jedno tablice sijalicu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

H. D. VUČU SVJETLA M/SLUČAJ

KM 66.75

70lb.rundu magneti 30 metara.kabl 4put pin uključi (Mogu dobiti sa 6Krug Uključi ili 7Oštrica Uključi) 7 metara.razmaku izmedju dva svjetla.Možeš poći sa ili bez nosi slučaj...

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.