• Svježe
ACTTO Zec 2.4 G Bežični Miš MR-212 Puni Mobilni Optički Miša sa USB Nano Slušalicu, DOVEO je Svetla za Bilježnicu, PC, Kompjuter (Mint)

ACTTO Zec 2.4 G Bežični Miš MR-212 Puni Mobilni Optički Miša sa USB Nano Slušalicu, DOVEO je Svetla za Bilježnicu,

Ocjene kupaca:
KM 15.97

Od robe
U skladištu

To može biti zgodno koristio bez prekida čak iz daljine veće od 20 miliona.S za 2,4 GHz bežični tehnologija, to je zgodno bez neugodnosti.Sladak dizajn nalik zec, tri svježa boja u pastelne tonove.Ultra-svjetlo (40g), tanki (24mm) dizajn to se može lako nosio nigdje.Proizvod description Convenient bežični miša.S za 2,4 GHz bežični tehnologija, to je zgodno bez neugodnosti.To može biti zgodno koristio bez prekida čak iz daljine veće od 20 miliona.Sladak appearance Cute dizajn nalik zec, tri svježa boja u pastelne tonove.Svjetlo i slim Ultra-svjetlo (40g), tanki (24mm) dizajn to se može lako nosio nigdje.Kada koristite se ne koristi za 1 minut.Sleep 30 minuta neiskorišteni.Komponente Bežični Optički Miš + Nano Prijemnik + 1 AAA Baterija + Korisničko Uputstvo.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.