• Svježe
HOKAQ je Salon Standard Gel za Nokte Manikir Salon UV DOVEO Natopi Sa Gel za nokte Boja Pastelne Roze Senci 8

HOKAQ je Salon Standard Gel za Nokte Manikir Salon UV DOVEO Natopi Sa Gel za nokte Boja Pastelne Roze Senci

Ocjene kupaca:
KM 20.99

Od robe
U skladištu

& detalje PUNU VELIČINU 15 ml Sjajno & Bistar Bogati u boji Ne dosadno Dugo nosiš.Salon standard gel za nokte traje 5-6 tjedana sa pravim prijavu.Korištenja INSTRUKCIJE Korak 1. Obriši očisti nokte tako površinu nema prašine ili tragove i onda budite sigurni da prodate na zanoktice nazad Za čist kritična prijavu Korak 2. Bazu kaput nije potrebno međutim, ako ih koristiš bazu kaput prijaviti to sada.Lijek pod UV DOVEO lampu Korak 3. Primijeniti svoje 1 sloja gel za nokte ali budi sigurna da se otresem bocu 1.Lijek pod DOVEO UV lampu za 120 sekundi Korak 4. Prijaviti drugi kaput.Lijek pod UV DOVEO lampu Korak 5. Prijaviti kaput za krajnju sija.Korak 6. Ako ti je koristio ne obriši vrhu kaput si gotov, međutim, ako ti ne treba da mokra štapić sa alkoholom i obriši lepljivi talog sa ekserima.Da ukloni Natopi pamucna loptica u aceton i koristiti foliju umotati vatu oko vaših noktiju.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

7 Pc-Gel Za Nokte Plavi

KM 49.49

7 PcGel Za Nokte Plavo.Uradi sam nokat umjetnost u kući : će Vam privlačna ekser izgled od uv gel za nokte kit da odgovara kostim stil od vas, kao svoj izbor boje, dizajne.Pogodan za sve

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.