• Svježe
Purina zabavnoj Gozbi Umak Macka Hranu raznovrsno Pakovanje, Umak Ljubavnici Peradi & Govedinu Gozbu Kolekciju - 3 oz. Limenke (Pakovanje od 24)

Purina zabavnoj Gozbi Umak Macka Hranu raznovrsno Pakovanje, Umak Ljubavnici Peradi & Govedinu Gozbu Kolekciju

Ocjene kupaca:
KM 12.33

Od robe
U skladištu

24 3 Unci Limenke Purina Zabavnoj Gozbi Umak Ljubavnici Peradi & Govedinu Gozbu Kolekciju Macka Hranu Raznovrsno Pakovanje.Piletina, Turska I Govedinu Ukusa Mačke Ljubav. 100 posto kompletan i uravnotežen prehrane.Tender, delikatna ugrize za primamljivo teksture.Socna zalogaja isporučimo i primamljivo teksture.Uključena Komponente : (24) 3 unci Limenke - Purina zabavnoj gozbi macka hranu, medleys divlje lososa Florentinskog sa zelene bašte u delikatnu umak.Ponudi pronicljiv mačka gurmansko ukus voli sa Purina zabavnoj Gozbi Umak Ljubavnici Peradi i Govedinu Gozbu Kolekciju mokra hranu za mačke.Piletina, turska i govedinu dati ovo kolekciju je ukusan ukus ona žudi, a bogati umak u svakom služi ovo konzervirana hrana za mačke je siguran da je lizanje joj jelo čist.Mali, delikatna zalogaja polako kuhala do savršenstva dostaviti primamljivo teksturu, i asortiman ukusa lakše je da se drži tvoja mačka je radoznalost piqued na vrijeme za klopu.Sa vitamina i hranjive tvari za podršku joj zdravstveno i wellness, ovo gurmansko macka hranu pušta da se osećaš dobro zbog hrane koju si stavio u njene jelo.Ponudili drugacije sjajno aromu u svakom hranjenja, i pokaži mačji prijatelj koliko je važno je da ti i tvoja porodica sa ovim kolekciju slasnu zabavnoj Gozbi Umak Ljubavnici hranu za mačke limenke.Ona ne bi trebalo da sačekamo na večeru, i ti ne bi trebao ni ti.Uzmi Purina zabavnoj Gozbi macka hranu brzo odavde.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.