• Svježe
CLAUTOP 2 Šupljinu Kolač Kontejnere, Kolačiću Kutije držač Odjeljak 2 50 Kutije Kolač Nosač Držač Cvrsta Duboko Kupolu Plastična za Jednokratnu upotrebu Tortu Skladište(50Pack)

CLAUTOP 2 Šupljinu Kolač Kontejnere, Kolačiću Kutije držač Odjeljak 2 50 Kutije Kolač Nosač Držač Cvrsta

Ocjene kupaca:
KM 8.24

Od robe
U skladištu

VISOKOG KVALITETAKolač kontejnera su napravljeni od LJUBIMCA Materijal.Oni su može biti ponovno iskoristivih za nekoliko puta i to dobro za okolinu.Specijalni dizajniranja kolač kutije ti dozvoliti da otvaraju i zatvaraju lako. 2 Cavity Duboko kupolu napraviti kolač preliv sa dovoljno soba.VIŠESTRUKA upotreba- Jasno kontejnera može prikazati odlikovan kolače divno.Oni su super situable za kolače.Kolač nosača može se koristiti za mnogo vrsta aktivnost i zabave, kao rođendan, obiteljsko okupljanje, i tako dalje.VRIJEDAN I POUZDAN -Svaki predmet paket je pružamo sa 50 pakovanja pojedinac kolač kutije.To je za jednokratnu upotrebu kolač kontejnerima.Međutim, možeš da ih koristiš na mnogo puta dok samo pere i čistina ih do vode.To je vrlo povoljnoj i lako se koristi u svakodnevnom životu.DIMENZIJE-kolač kontejnera imamo dovoljno prostora za odlikovan kolače.Dužina je 7inch; širina je 4.33 cm; Na highth je 3.54 cm.LAKO RADNJU -Mršav i mali veličine dizajnira i LJUBIMCA materijal napravi to je lako nositi i radnje u dugo vremena.Sa non-iskliznes dizajn poklopac i dna, ovi kontejneri može biti gnijezde zajedno savršeno.Oni su cvrsta i trajna dovoljno da ih nosi.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.