• Svježe
Lasco S-735-4T Uvoz Diverter Matičnih ,0489,Delex Obrazac Broš, Za 3 Podnijeti Kadu I Tuš Ventila, Uklapa Mnogo Uvoz Ventila,Bijeli/ Crna

Lasco S-735-4T Uvoz Diverter Matičnih ,0489,Delex Obrazac Broš, Za 3 Podnijeti Kadu I Tuš Ventila, Uklapa

Ocjene kupaca:
KM 9.22

Od robe
U skladištu

Plastični potiču sa meseinganim delta stil broš.Za kadu i tuš ventile.Centar, diverter.Odgovara raznim uvoz.Zamjena dio.Opis proizvoda Uvoz Diverter Matičnih,0489,Delex Obrazac Brass je Broš S Plastičnim Tijelo, Koristi U Mnoge Uvoz 3 Podnijeti Kadu I Tuš Ventile Da usmerimo Vodu Iz Kade Da Tušem, Isterali Skoljka Ljuska Od Proizvodjaca Uvoz Diverter Matičnih,0489,Delex Obrazac Brass je Broš S Plastičnim Tijelo, Koristi U Mnoge Uvoz 3 Podnijeti Kadu I Tuš Ventile Da usmerimo Vodu Iz Kade Da Tušem, Isterali Skoljka Oklop LASCO je 3 generacije, porodicu u vlasnišvu i u pogonu, vodovod zalihe službe kompanija u posao preko 80 godina.Larsen Zalihe ima najveći maloprodajnih cijevi linije su u ovom poslu danas sa više od 7000 pakuje i 16.000 veliko SKU je.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.