• Svježe
Jezik Čistiji, Jezik Grebalica - Nerđajućeg Čelika

Jezik Čistiji, Jezik Grebalica - Nerđajućeg Čelika

Ocjene kupaca:
KM 3.19

Od robe
U skladištu

Na Jugu Klasik.Naš prvobitni i najčišći dizajn jezik čistiji.Izgrađene potpuno od nerđajućeg čelika za lako-da-čist koristiti.Eliminiše loš zadah.Pomaže ukusa za hranu.Ergonomske dizajn za udobno i potpuno očistiti.SIGURNO za BILO GODINAMA : Jugu sigurno ide preko jezik je površinu da ukloni iznos od ploču i bakterije prevlaka.ELIMINIRATI i UNAPRIJEDITI : Jugu uklanja ploču, klica, i bakterije izgraditi na jezik za eliminaciju loš zadah i unaprijediti ukusa za hranu.ZAKRIVLJENI DIZAJN : Jugu je zakrivljeni dizajn komplimente oblik jezik za udobno i potpuno čisti, zato što za razliku od četkicu za zube Jugu ogrebotina od bakterija i ploču.PODEŠAVANJE : Jugu je dva podnijeti izgradnju i podesivim dizajn dopušta se čak ni pritisak preko jezik je površinu.ČVRSTO NERĐAJUĆEG ČELIKA : Jugu je lako čistiti i udari mu čišćenje.Upute za upotrebu : 1. Produžiti jezik i mjesto na Jugu jezik čistiji toliko daleko nazad na jezik kao i udobno. 2. Koristi dugo udara lagano povučeš Jugu jezik čistiji naprijed tako da uklanja bakterije i ploču. 3. Isperi na Jugu jezik čistije i ponovi korak broj 2, kao što je trebalo.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

Scrêpe! Jezik Grebalica

KM 7.49

Uklanja Izgraditii Čaura na Jezik.Lako i Zadovoljavajuća Koristiti Dnevnik.Koristi dan I Noć Pre nego što pereš Zube.Poboljšava Čulo Ukusa.Riješi Loš Zadah.Sastojak koji Nedostaje n

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.