• Svježe
12 Pack Jezik Čistiji Jezik Čistiji Scrapers za Oralni Zanima me da Očistim Sitnice iz Jezika i da povećaš svoje Čulo Ukusa Smanjiti Loš Zadah

12 Pack Jezik Čistiji Jezik Čistiji Scrapers za Oralni Zanima me da Očistim Sitnice iz Jezika i da povećaš

Ocjene kupaca:
KM 11.24

Od robe
U skladištu

★Grebanje površinu : zakrivljeni prijelaz, mekana i elastično, blizu jezika, efikasna da očisti jezik, jezik čaura i krhotina. ★Grebanje površinu : zakrivljeni prijelaz, mekana i elastično, blizu jezika, efikasna da očisti jezik, jezik čaura i krhotina. ★Dvostrana oprati glavu : očistiti više temeljito, operi na jednoj strani, ogrebotinu na druge, duboko čist dubinu od jezik bez boli je čulo ukusa. ★Efikasan za čišćenje : Jezik prevlaka dalje, što je rezultiralo loš zadah.Čistim zube pored četkati zube i čistim zube, jezik treba da se očisti.Redovno koristio jezik grebalica neće povrijediti ukusa na jezik.To takođe može da ukloni jezik prevlaka. ★Šta ti se : 12 Jezik Čistiji Scrapers.kontaktirajte nas i mi ćemo dobiti najranije i natjerati da si zadovoljan.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.