• Svježe
1 ER njemački Zubni Krunu Gripper deterdžent za Kliješta 6 Nagnuti-Privremena Krunica deterdžent za, Krunu Gripper Kliješta M/8 Extra Silikonske Maltene -Proljeće sa Zajebi Tip Sve u JEDNOM

1 ER njemački Zubni Krunu Gripper deterdžent za Kliješta 6 Nagnuti-Privremena Krunica deterdžent za, Krunu

Ocjene kupaca:
KM 14.96

Od robe
U skladištu

1 SVAKI NOVI PREMIJE NJEMAČKI KRUNU GRIPPER DETERDŽENT ZA KLIJEŠTA 6" NAGNUTI SA 8 ZAMJENA SILIKONSKE MALTENE ŽUTA.Ovo Krunu deterdžent za kliješta je dizajniran da ukloni privremena krunica.Od ove privremena krunica su uglavnom napravljen od plastike, ili aluminijuma i povezala sa privremeno cement, to može biti uklonjeni nježno s ovim kliješta.Radna maltene da imaš mekano silikonske uloške.U uloške stisak krune.Mekane uloške vršiti jednakim pritiskom na obje strane krunu i preda sa nježan pokret.To je idealno za alat da ukloni privremeno krenuli kruna. 8 extra para silikonske koštac se pružaju u pakovanje.Kliješta imam zaključavanje zajebi dozvoliti da bolje rade.To je preporučio da prvo držiš krunu nježno s kliješta i napasti zaključavanje zajebi u tu poziciju.Onda hajde, zatvarate zajebi pola red ili manje da se uključe krunu.U zaključavanje zajebi dozvoljava pod kontrolom stisak na krunu i onda bukalov i lingual snaga moze biti prijavila kao da isključite krunu. 1 SVAKI NOVI PREMIJE NJEMAČKI KRUNU GRIPPER deterdžent za KLIJEŠTA 6" NAGNUTI SA 8 ZAMJENA SILIKONSKE MALTENE ŽUTE Ovo Krunu deterdžent za kliješta je dizajniran da ukloni privremena krunica.Od ove privremena krunica su uglavnom napravljen od plastike, ili aluminijuma i povezala sa privremeno cement, to može biti uklonjeni nježno s ovim kliješta.Radna maltene da imaš mekano silikonske uloške.U uloške stisak krune.Mekane uloške vršiti jednakim pritiskom na obje strane krunu i preda sa nježan pokret.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.