• Svježe
Otvora Odbor Hooks Wallslat Klipove 15cm 4.2 mm Prodavnicu Police Prikaži Vijeće Vješalicu 25PCS Industrijske Ruku Alat Trajna i Praktične

Otvora Odbor Hooks Wallslat Klipove 15cm 4.2 mm Prodavnicu Police Prikaži Vijeće Vješalicu 25PCS Industrijske

Ocjene kupaca:
KM 57.30

Od robe
U skladištu

MATERIJAL : slatwall kuke su jako čvrste i jak, napravljen od 4.2 mm promjeru od nerđajućeg čelika, žice su veoma trajni PRIRODE.Lako da se okupi. Stavi kuka u prorez na tanjir onda gurni niz šank tijelo, mrdaj nigde ti se sviđa.SLUČAJ -Dokaz : 30 stepena naviše kraja dugo slatwall kuka je dizajnirana da se stvari od pada, jako čvrste da visi teške stvari.PRIJAVU : Kuke za slatboard, ima raznih koriste u visi u garaži, Radionica, Podrumu, Šupu i Kuhinju.PRAKSI : Prikaži kuke su lepe prikaži uređaj za upravljanje i organizovati drugačije potrebe u svoju sobu, ili police.Otvora Odbor Hooks Wallslat Klipove 15cm 4.2 mm Prodavnicu Police Prikaži Vijeće Vješalicu 25 PCS Industrijske Ruku Alat Trajna i Praktične.MATERIJAL : slatwall kuke su jako čvrste i jak, napravljen od 4.2 mm promjeru od nerđajućeg čelika, žice su veoma trajni NATUREPRACTICE : Prikaži kuke su lepe prikaži uređaj za upravljanje i organizovati drugačije potrebe u svoju sobu, ili shelves CASE -Dokaz : 30 stepena naviše kraja dugo slatwall kuka je dizajnirana da se stvari od pada, jako čvrste da visi teške stvari.PRIJAVU : Kuke za slatboard, ima raznih koriste u visi u garaži, Radionica, Podrumu, Šupu i Kitchen Easy da se okupi. Stavi kuka u prorez na tanjir onda gurni niz šank tijelo, mrdaj nigde ti like Package Including1.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.