• Svježe
Virfine Bluetooth FM Odašiljač za Kola, V5.0 Bluetooth Auto Adapter, Bluetooth Radio za Kola, MP3 Player sa QC3.0 Brzo Optužba, Ruke Slobodno Zvati, 2 Igra Nacina, Plavi doveo Prikaži

Virfine Bluetooth FM Odašiljač za Kola, V5.0 Bluetooth Auto Adapter, Bluetooth Radio za Kola, MP3 Player

Ocjene kupaca:
KM 11.24

Od robe
U skladištu

【Brzo Optužba sa 2 USB Portove】Optužba 2 naprava je istovremeno sa našim Bluetooth auto adapter.U QC3.0 luke je u mogućnosti da naplati telefon do 100% manje od 40 minuta, a drugi USB naplaćivati luku (5 V/1 A) također funkcije kao disk U luku. 【Stabilna je Povezan sa Bluetooth V5.0】Sa naprednim Bluetooth V5.0 čip, ovo Bluetooth radio predajnik pruža jači signal i više prijenos.To je u skladu sa svim Bluetooth vrste i mogu da izbjegnu problemi izgubili vezu. 【Slobodne ruke Zovem s Lakoćom】samo Pritisni dugme, možeš da uzmem slobodne ruke poziv lako i sigurno.CVC buku otkazivanje može smanjiti pozadinsku buku i ponudi jasnije slobodne ruke zovem da osigura sigurnije i više ohrabrujuće vozi. 【Vozim sa Pametan Glas Službe】Sa inteligentnim Siri, možeš postavljati pitanja, uzmem slobodne ruke telefonski poziv, i više.Sa navigaciju prenos funkcije, možeš naći destinacija brže i zgodno. 【Kul Plavi DOVEO Prsten Svjetlo】plavi svetlo ovo FM radio predajnik će ostati na stalno nakon uspješnog Bluetooth spoj.Možeš ga pronaći lako tokom noći i da će napraviti auto unutrašnje raspored izgleda cool i više privlačan.Uživaj u brzoj mobilni telefon bluetooth vezu, USB kraljevski imenovan odvjetnik 3.0, brzo naplaćuje za tvoju pametan uređaj.Buke Otkazivanje Tehnologija dopušta ti da uživam u jasno muziku i glatko pozive.Ruke-besplatne telefonske pozive, naš bluetooth auto adapter mogu zaštiti tvoje vožnje sigurnost, neka ti putuj bezbedno.Igra omiljenu pjesmu na tvoj auto stereo preko bluetooth, USB.Pritisnite "Moda" gasi muziku izvora koje koristi ovaj auto bluetooth adapter, dugo pritisni naprijed ili nazad dugme da se prilagodi volume.Bluetooth odašiljač za auto podržava bolje glas naredbe da bi osigurali sigurnu vožnju.Možeš ostati fokusiran na putu do otvori Telefone Aplikaciju da dobijem informacije od odredišta, prijenos je tvoj auto navigaciju više jasno i jednostavno, pravi si vozio sigurnije.Bluetooth radio predajnik opremljena sa električnim zaštitu preko-trenutna, preko napona, im skupa, preopterećenje, pregreje i kratki spoj, to je više pouzdan i sigurniji koristiti.Ne brini se za izvlačenje tvoj auto baterija.Sa naprednim Bluetooth V5.0 čip, ovo bluetooth auto odašiljač ima široku kompatibilnosti koja podržava sve bluetooth omogućila uređaji, kao što ploču i druge telefona, a i ti možeš da je koristiš za sve automobile/kamiona (12-24 V).Ispod 12 V : Treba da zamijeniš baterije. 12,0 d V-12.8 V : Normalno napon za kola, to NIJE počeo. 13.0 V-Za 14,8 V : Normalno napon za kola, to je počeo.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.