• Svježe
Adust Opterećen Halo, Vježba Obruč za Odrasle Gubitak Težine - Prilaze Fitness Košarku 2 u 1 Gubitak Težine Masažu Ne Pada sa 24 je odvojiva Čvorova Prilagodljiva Auto-Lopti za Odrasle

Adust Opterećen Halo, Vježba Obruč za Odrasle Gubitak Težine - Prilaze Fitness Košarku 2 u 1 Gubitak Težine

Ocjene kupaca:
KM 21.15

Od robe
U skladištu

Nadogradnja Dizajn : Pametan Obruč je Napravljen od teško ABS plastike da se spriječi opremu starenja.Drugačiji od normalne fitness prsten, korisnik može promijeniti broj težinu-imajući blokova u težini loptu po svoje imajući kapacitet, i tako promijeniti svoje vežbe.Također je u kombinaciji sa 24 čvorova prilagodljiva da stane na liniju i drži ga ne padaju kada koristi, tako je početnik može koristiti. 2 u 1 Fitness Dok vježbate, obrati pažnju na ljuljački domet težinu loptu izbjeći udario drugi ili nameštaj.KAKO DA VJEŽBA:. 1.Prvo, moraš prilagoditi broj povezati vežite prema tvoje veličine struka. 2.Drugo, stavimo pticu u stazi, Stavi dva kraja zajedno i blizu prekidač. 3.Zamah gravitacija loptu zajedno sa struka snage početi vježbati, prebaci težinu loptu u pravcu kazaljke na satu. 1. Imajte na umu da je najbolje da ne koristiš to i prije, i u roku od sat vremena nakon večere. 2. Vježba frekvenciju : jednom dnevno, 2 do 3 grupe svaki put, 20, 30 minuta za svakoj grupi, 20, 30 minuta ostalo između grupe.Skladu vježba će uništiti brže. 3. Žene izbjeći vežbe tokom trudnoće i menstruacija.Hipertenziju i bolesti srca ljudi ne bi trebali koristiti.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.