• Svježe
Dugotrajni Nova Elita Srednjoj Vrhu Boks Cipele - Crni, Plava, Crvena

Dugotrajni Nova Elita Srednjoj Vrhu Boks Cipele - Crni, Plava, Crvena

Ocjene kupaca:
KM 71.17

Od robe
U skladištu

Gumeni jedini.Hibrid Boks Cipela dizajn za teretanu i u-prsten koristiti.Izgradio sa Tehničkim Jedini za maksimalno težini, fleksibilnosti dostupan u pune veličine samo da vodim iskren prema veličini.Lagana srednjoj vrhu boks cipela napravljena s razumijevanjem da rad nogu je sve.Izgrađene s visokog kvaliteta, Tehnički Jedini, otvori pletenje mreža, microfiber i antilop da stvori savršenu formula za brzinu, udobnosti i izdržljivost.U svestran hibrid dizajn dozvoljava sportiste da neprimetno prelaz od teretane u platno za optimalnu obuku i takmičarski nastup.Pahuljicu mreža gornji kombinira sa premije gumene outsole da bi osigurali maksimalnu šare na raspolaganju u pune veličine samo da vodim iskren prema veličini.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

Ispod Oklopa C1N Trener

KM 42.04

Sintetičkih i mrežom.Gumeni jedini.sku=30002331009 Cam Newton je potpis patiku, Ispod Oklopa C1 N Trener, nudi podršku ins intimnu paket.Oni su napravljeni sa isplela gornji, prednji deo

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.