• Svježe
Bticx Wii Prijedlog Plus Adapter, Senzor Akcelerator Zamjene Kompatibilni za Prijedlog Plus Daljinski Kontrolor Gasove Akcelerator

Bticx Wii Prijedlog Plus Adapter, Senzor Akcelerator Zamjene Kompatibilni za Prijedlog Plus Daljinski Kontrolor

Ocjene kupaca:
KM 12.74

Od robe
U skladištu

Poveži senzor pokreta da tvoj daljinski za poboljšanje preciznost i unaprijediti igrati kontrolu nad.Skladu sa igrama, u skladu sa originalni i treća strana kontrole.Ovaj proizvod je gasove gas, koji se mogu koristiti sa daljinskim i Nunchuk.To mogu da povećam gasove snagu daljinski, kada se igrati i napraviti to realističnije.To je lako i zgodno da se koristi.Kada igraš, kad god imaš li trese u ruci, upravljač može pokazati svoje suptilno pokrete tačno na ekranu, što će biti igrač osjećam realističnije i osećam da si tamo.I bit će sve više i više igara izgledalo je da ti možeš da igraš samo koordinirati kompatibilni za prijedlog plus. 1. Poveži senzor pokreta da tvoj daljinski za poboljšanje preciznost i unaprijediti igrati kontrolu nad.2. Skladu sa igrama, u skladu sa originalni i treća strana kontrole.3. Ovaj proizvod je gasove gas, koji se mogu koristiti sa daljinskim i Nunchuk.4. To mogu da povećam gasove snagu daljinski, kada se igrati i napraviti to realističnije.5. To je lako i zgodno da se koristi.Kada igraš, kad god imaš li trese u ruci, upravljač može pokazati svoje suptilno pokrete tačno na ekranu, što će biti igrač osjećam realističnije i osećam da si tamo.I bit će sve više i više igara izgledalo je da ti možeš da igraš samo koordinirati kompatibilni za prijedlog plus.Opis : Ovaj proizvod je gasove gas, koji se koristi u vezi sa daljinskim upravljačem i Nunchuk.To mogu da povećam inducation snagu daljinski, kada se igrati i napraviti to realističnije.To je jednostavan i zgodan koristiti.Tačno pokazati svoje suptilno kretanje na ekranu.Treća strana proizvoda ne daljinski kontrolor.Paket Uključuje : 1 x Senzor Pokreta (Kontrolor Nije Uključena)1x Senzor Pokreta+silikonske slučaj (slobodni, Kontrolor Nije Uključena).

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.