• Svježe
DEXSUR 30 Pc Napredne Disekciju Kit Biologiju uvod u Anatomiju Rezanju Spremno za Studenata Medicine i Veterinarski sa Nerđajućeg Čelika Skalpel Nož Podnijeti Oštrice

DEXSUR 30 Pc Napredne Disekciju Kit Biologiju uvod u Anatomiju Rezanju Spremno za Studenata Medicine i Veterinarski

Ocjene kupaca:
KM 63.52

Od robe
U skladištu

30 Komada torbice - Sve što ti treba da vežbaš tehnika i rezati vještine.Premium razredu nerđajućeg čelika disekciju kit je savršen za studenti, nastavnici, umetnici i drugi radnici u potrazi za obavljanje posla bezbedno, i djelotvorno.Na osnovu korištenja istraživanja – Moramo odabrati najpotrebnije i obično instrumenata za većini slučajeva ćeš imati.Pa, šta god da ti treba da uradiš, naći ćeš treba alat.Lako čistiti - možeš da budeš ih skuhao ili bris sa alkoholom, ili sterilizer, bez rizika štetu svoje instrumente.Najbolja utakmica – Naš cilj je pružanje što ti je potrebno na najnižu cijenu ali također vrhunskog kvaliteta.Znamo da kada nađeš visoke vrijednosti u tvoj otkup ti će nas tražiti sve tvoje disekciju treba.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.