• Svježe
Ghirardelli Čokoladu Slatko Zemlju Bele Čokolade Ukus Piće Mix, 50 Unci Kanister

Ghirardelli Čokoladu Slatko Zemlju Bele Čokolade Ukus Piće Mix, 50 Unci Kanister

Ocjene kupaca:
KM 21.38

Od robe
U skladištu

Ghirardelli je premija peče potpuno u usa jer smo koristiti našu stručnost u cokoladu stvoriti visokog kvaliteta, peče proizvoda koji su najam duboko ukus i glatko teksture.Sa Ghirardelli, možeš stvoriti impresivno, no, lako da napravim pustinje;100% Impresivno.Pakovanje od 1 - 50 unci kanister.Napravio u SAD-u. 3 Tbsp. (33 g) Ghirardelli Bele Čokolade s okusom Slatko Zemlju Prah.Doubleshot Espresso. 8 fl.oz. (237 m L) vrelo Mleko.Šlagom, za preliv.Ghirardelli Klasik Bijele Barmen Mini Čips, za preliv.Pripremite espresso pucnjeve.Mix Slatko Zemlju Prah sa mlijekom i para zajedno u bokal.Pregledao espresso.Top sa šlagom i Ghirardelli Klasik Bijele Barmen Mini Čips.Ukus : Bele Čokolade | Veličine : 3.1 Kg (Pakovanje od 1) Pripremite espresso pucnjeve.Mix Slatko Zemlju Prah sa mlijekom i para zajedno u bokal.Pregledao espresso.Top sa šlagom i Ghirardelli Klasik Bijele Barmen Mini Čips.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

Torani Bele Čokolade Sirup

KM 10.63

Zaslađen sa čistom štap šećera.Sve Prirodno Sastojke.Košer.Državu porijekla je Sjedinjenih Država.Torani Sirupu su sa najboljim sastojke : čista štap šećera, pročišćene vodu,

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.