• Svježe
Viski Ploču(TM) Svjetlo Trljanje i Miješanje Disk PROBAO Brzo Menjaju, Keramičke Žita, 5 M, Teško Dužnost Je Sirov Stisnuti (Pakovanje od 50)

Viski Ploču(TM) Svjetlo Trljanje i Miješanje Disk PROBAO Brzo Menjaju, Keramičke Žita, 5 M, Teško Dužnost

Ocjene kupaca:
KM 157.62

Od robe
U skladištu

Vrti i uklapa ni jedan korak. 3 M keramičke aluminijuma oksida abrazivna sredstava koja brzoj i skladu preko život disk.Trajnih izgradnju opire ivice nositi.Viski Ploču materijal ne topi na hot šavovi, čime miješanje bez čekanja.Kuka i Petlje prilog i uklanjanje dozvoljava brzo disk promijeniti za multi-korak završava procesa.Viski Ploču Svjetlo Trljanje i Miješanje Disk koriste keramičkom abrazivnog žito nisam postigao visok nižom za optimalnu weld trljanje i miješanje u blagi-čelika aplikacije.U ovakvim slučajevima, Svjetlo Trljanje i Miješanje diskovi su dizajnirani da efikasno spoj i usavrše razred 36 ogrebotina ili finija.Viski Ploču Svjetlo Trljanje i Miješanje Disk koriste keramičkom abrazivnog žito nisam postigao visok nižom za optimalnu weld trljanje i miješanje u blagi-čelika aplikacije.U ovakvim slučajevima, Svjetlo Trljanje i Miješanje diskovi su dizajnirani da efikasno spoj i usavrše razred 36 ogrebotina ili finija.Viski Ploču abrazivna sredstava koja su jedinstveni površinu klimu proizvoda sa abrazivna sredstava koja uključeni u ne-tkanje vlakna matrix.Kombinacijom abrazivna sredstava koja i ne-tkanje materijal stvara abrazivnog sistem koji isporučuje u skladu rezultate za život proizvod.Otvoreno-web je materijal vodi kul i teret otporna, koja drži abrazivnog minerale rezanje na visokim performansama za ograničavanje zacepljujuci od vlakna. 3 M nudi potpunu liniju kuka i petlje stil 3 M Hookit pločica za posao mjesta gdje ljepilo podržao diskove možda postati zaražena prašina, prašina, ili letenja ostataka.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.