• Svježe
IC3D Plavi 2.85 mm PLA 3D Printer Nit - 1 kg, Tacno - Dimenzinalni Tačnost +/- je 0,05 mm - Profesionalni Razredu 3D Štampanje Nit - Napravio u SAD-u

IC3D Plavi 2.85 mm PLA 3D Printer Nit - 1 kg, Tacno - Dimenzinalni Tačnost +/- je 0,05 mm - Profesionalni

Ocjene kupaca:
KM 22.49

Od robe
U skladištu

PLA Plastične (Polylactic Kiseline) - u eko polimera koje je teže nego ABS, i topi na niže temperaturu.Iznos : 1 kg (2.2 kg) od Nit Na Kravama.Vlakno Promjeru : 2.85 mm (Dimenzionalni Tačnost +/- je 0,05 mm).Preporučio Crijeva Temperatura : 200 - 240 C - Zavisi od vrste 3 D stampac, štampanje brzinu, i okolne uslovima.Kompatibilnosti : Radi sa svim 2.85 mm 3 D štampače uključujući Makerbot, Afinia, Lulzbot, Flashforge, Solidoodle, 3 D ko škraba (pero), Mbot, i Tip A. Provesti više vremena štampanje s visokog kvaliteta 3 D printer vlakna iz IC3 D.IC3 D izbacuje svoj 3 D printer vlakna u kući u Ohaju, SAD.Stroga proizvodnju standarde za kvalitet i čistoća osigurati čvrsto toleranciju u promjeru i roundness.Kvalitet je prioritet kao jedno, tacno je ruku proverio, i da pakuje sa desiccant.IC3 D vlakno ekstremno mnogo testiran na uspjeh na razne tradicionalni desktop 3 D štampače koristeći raznim extruder dizajnira i hot-kraju stil.Vlakna je stavila kroz svoje koraka u našoj 3 D štampanje službe biro.Svaki kalem IC3 D vlakno podržavaju 100% ZADOVOLJSTVO da GARANTUJEM.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji

Informacije o novim proizvodima

Unesite svoj e-mail da biste se prijavili i dobili najbolje ponude i varijante naše trgovine. Nikada ne šaljemo neželjenu poštu. Najbolje cijene i zagarantovan izvrstan izbor.